Få en forsmak på sommeren med LeoVegas sin sommerkampanje

For å finne ut om du har vunnet må du sjekke LeoVegas’ fullstendige liste over vinnere som gjøres tilgjengelig på deres nettsider. 48 timer etter at trekningen har funnet sted, så vil alle som har vunnet bli kreditert sin kontantgevinst på et tilbudskort.

Men dersom du skulle være en av de heldige vinnerne, så er det særlig én ting du er nødt til å huske på. Alle kontantpremier må nemlig aktiveres innen det har gått 7 dager. For å unngå å miste premien din, er det altså ekstra viktig å holde kontroll på dagene og sjekke resultatene når du skal.

Når trekkes vinneren?

LeoVegas trekker som nevnt vinnere en gang i uka i perioden sommerkampanjen deres varer. Men når trekkes egentlig vinnerne?

Å si at vinnerne trekkes en gang i uka skjønner vi at noen ganger kan bli litt vagt, så nedenfor vil du finne en oversikt over dato og klokkeslett for hvor lenge hver periode i kampanjen varer, samt informasjon om hvilke dager vinnerne kåres:

Uke 1 varer fra 2. mai kl. 00.01 til 8. mai kl. 23.59.

Uke 2 varer fra 9. mai kl. 00.01 til 15. mai kl 23.59.

Uke 3 varer fra 16. mai kl 00.01 til 22. mai kl 23.59.

Uke 4 varer fra 23. mai kl 00.01 til 29. mai kl 23.59.

LeoVegas har funnet ut at onsdag er en god dag når det gjelder det å trekke ukens vinnere. Derfor er det hver onsdag i mai måned de utfører dette gjøremålet, og det gir oss følgende datoer:

Onsdag 11. mai

Onsdag 18. mai

Onsdag 25. mai

Onsdag 1. juni

Dersom det er flere enn 10 000 spillere som har meldt seg på, så vil LeoVegas gjennomføres en forhåndstrekning.

Vilkår

Du er nok kjent med LeoVegas’ generelle vilkår og betingelser fra før, men det kan likevel ikke skade å lese gjennom dem en ekstra gang!